Detalii
Cei mai buni mici din România vin la Festivalul Micul de Aur și aduc cu ei bere rece, lăutari vechi, șpriț cu bule mari, limonade aromate, tartine cu zacuscă sau salată de vinete, prosecco, gogoși și alte bunătăți.
Festivalul va desemna, și de această dată, CEL MAI BUN MIC, în cadrul unei concurs unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalități relevante din domeniul culinar.
Intrare liberă!
PROGRAMUL FESTIVALULUI
Vineri, 30 mai
17:00 - Acces
17:00 - ABASC
18:00 - Taraful Toni Ialomițeanu
20:00 - Ligia Keșișian
22:00 - Accesul se închide
22:30 - Ultima comandă
23:00 - Închidere locație
Sâmbătă, 31 mai
12:00 - Acces
15:00 - ABASC
15:00 - Campionat de Table
16:00 - Taraful Toni Ialomițeanu
22:00 - Accesul se închide
22:30 - Ultima comandă
23:00 - Închidere locație
Duminică, 1 iunie
12:00 - Acces
15:00 - Taraful Toni Ialomițeanu
15:00 - Campionat de Table
17:00 - DJ JIJI
18:30 - Festivitate premiere Micul de Aur (amatori & profesionisti)
19:00 - Festivitate premiere Campionatul de Table
22:00 - Accesul se închide
22:30 - Ultima comandă
23:00 - Închidere locație