Detalii

Chocolate Saga este cel mai mare festival din România dedicat ciocolatei. Este o sărbătoare a tuturor lucrurilor despre ciocolată, cu expozanți din România și alte țări, care își prezintă creațiile delicioase. Festivalul include, de asemenea, ateliere, demonstrații și degustări, astfel încât să puteți afla despre arta fabricării ciocolatei și chiar să încercați singuri.


Chocolate Saga este un loc minunat pentru a gusta cea mai bună ciocolată pe care România, alături de expozanții internaționali, o au de oferit. Există o varietate de ciocolatieri artizanali, mărci de renume și magazine locale de specialitate. Puteți încerca totul, de la ciocolată neagră, la ciocolată albă, la ciocolată cu lapte, precum și ciocolată cu tot felul de umpluturi și toppinguri.


Pe lângă ciocolată și produse conexe (înghețată, dulciuri, cosmetice pe baza de cacao, cafea, ceai, băuturi ce fac pereche perfectă cu ciocolata), Chocolate Saga oferă și o varietate de ateliere și demonstrații. Puteți învăța cum să vă faceți propriile trufe de ciocolată, să decorați prăjituri și chiar să învățați elementele de bază ale sculpturii în ciocolată. Există și degustări de diferite tipuri de ciocolată, astfel încât să vă puteți găsi aroma perfectă. Demonstrațiile și atelierele sunt organizate pe parcursul tuturor celor 3 zile de festival. Mai multe detalii despre ateliere și demonstrații găsiți pe chocolatesaga.ro.


Chocolate Saga este un eveniment pentru familii, așa că există o mulțime de activități de care se pot bucura copiii. Există o zonă de ateliere pentru copii, pictură cu ciocolata și chiar o fântână de ciocolată. Așa că aduceți toată familia și bucurați-vă de o zi plină de activitati!


Iată câteva dintre lucrurile pe care vă puteți aștepta să le vedeți și să le faceți la Chocolate Saga:


- gustați ciocolată din toată lumea
- aflați cum să vă faceți propriile creații de ciocolată
- participați la ateliere și demonstrații
- vă bucurați de divertisment pe tema ciocolatei
- cumpărați ciocolată și produse legate de ciocolată
- faceți fotografii cu elemente de recuzită cu tematică de ciocolată
- vă bucurați de o zi de distracție cu ciocolată, alături de întreaga familie


Există anul aceste și o zonă de business, în care vor fi prezente materii prime și echipamente pentru cofetării, patiserii și ciocolaterii.


Chocolate Saga este o vizită obligatorie pentru orice iubitor de ciocolată. Este o sărbătoare a alimentului care aduce de atât timp bucurie în viață tuturor. Așa că, notați-vă în calendar și faceți parte din povestea celei de-a 3-a ediții Chocolate Saga!


Biletele de intrare sunt disponibile online pe entertix.ro
 

program-ateliere.jpeg

 

demonstratii.jpeg

  • Distribuie:
event

promo video

play

CHOCOLATE SAGA

14 iunie - 16 iunie

EDIȚIA A 3-A